Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Ο Ντομινίκ, ο Μπερλουσκόνι, Ο Jefry και μια καμαριέρα!

    Για να μην αναπαράγω κ εγώ την είδηση φαντάζομαι όλοι μάθατε για τον ερωτικό και ασυγκράτητο Ντομινίκ ο οποίος την Κυριακή συνελήφθη στο Αμέρικα για απόπειρα βιασμού και παράνομη κράτηση μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο όπου διέμενε. Εδώ σας φανερώνουμε όλο το παρασκήνιο σε Ελλάδα και Ιταλία μετά τη σύλληψη.


    Άλλη μια φορά τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Κυβέρνησης δούλεψαν άριστα.  Μόλις λοιπόν αυτός με το παλιομοδίτικο μουστάκι που έχουμε για Πρωθυπουργό ενημερώθηκε για το γεγονός συγκάλεσε έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο. Αφού συσκέφτηκαν όλοι οι φωτεινοί εθνοπατέρες μας συγκάλεσαν έκτακτη συνεδρίαση του κοινοβουλευτικού σώματος. Διεξήχθη ονομαστική ψηφοφορία με όλους τους βουλευτές παρόντες με ερώτημα την άρση ή μη της ασυλίας του Στρος Καν. Πριν τη ψηφοφορία όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων πήραν το λόγο με κυριότερα σημεία ομιλιών τους τα εξής:

Αυτός με το μουστάκι: "[...]πρόκειται για ενορχηστρωμένο σχέδιο εξωθεσμικών κέντρων κατά της Ελλάδας[........]από το βήμα της Βουλής καλώ το MEGA να πάρει θέση[....]καλούμε την Αμερικανική Κυβέρνηση να κάνει μείωση μισθού στις καμαριέρες[....]τα θύματα τις 11ης Σεπτεμβρίου έιναι στην καρδιά όλων μας[....]"

Ο πρόεδρος της Πολιτικής Άνοιξης: "[...]βρισκόμαστε μπροστά στην ανικανότητα του ΠΑΣΟΚ να προστατεύσει τους πολίτες από τις καμαριέρες[.....]το ξενοδοχείου του Στρος Καν δεν είχε πληρώσει περαίωση λόγω της ανικανότητας του ΠΑΣΟΚ να ελέγξει τη φοροδιαφυγή[...] η κομματικοποίηση της αστυνομίας από το ΠΑΣΟΚ στρέφει τις έρευνες σε αντίθετη κατεύθυνση"

Η Παπαρήγα: "[....]η καμαριέρα έπραξε αυτό που επιτάση ο αντικαπιταλισμός δηλαδή ανυπακοή στο κεφάλαιο[....]διακδικούμε επίδομα για το τίναγμα της μαξιλαροθήκης[...]τα αφεντικά να στρώνουν μόνα τους τα κρεβάτια τους[...]"

Ο cool Αλέξης - είμαι σαν Πρόεδρος του Δεκαπενταμελούς στο Λύκειο: "[....] βλέπουμε την καμαριέρα και χάνουμε τον μπουφετζή[.......] το περιστατικό ήταν στημένο για να απολυθεί η καμαριέρα[....] δεν είναι δυνατόν τα ρούχα των καμαριέρων να σκίζονται τόσο εύκολα για να ρίξει το κόστος η επιχείρηση[....]"

Αυτός με το περιστέρι στο κεφάλι: Βασικά αυτός την έκανε στ' αλήθεια τη δήλωση και έλεγε ότι ο Ντομινίκ είδε το τυρί αλλά δεν είδε τη φάκα.!!!!! .............Δεδομένου και του παρελθόντος του Ντομινίκ, λέω εγώ, ήθελε και τα έπαθε. Και πολύ το χάρηκα.

   Μετά τις ομιλίες διεξήχθη η ψηφοφορία όπου με απόλυτη πλειοψηφία το σώμα αποφάσισε τη μη άρση της ασυλίας. Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με Αμερική και τους το ανακοίνωσε απαιτώντας να αφεθή ελεύθερος ο Ντομινίκ λέγοντας παράλληλα ότι αν γινόταν αυτό εδώ στην Ελλάδα η καμαριέρα θα απολύονταν, το ξενοδοχείο θα έκανε πονηρές ανακοινώσεις σχετικά με το βρώμικο παρελθόν της καμαριέρας, θα ερευνούνταν το φορολογικό παρελθόν της, θα βρίσκαμε ένα παράπτωμα της εφορίας και θα της απαγγέλονταν κατηγορίες από το ΣΔΟΕ. Εν τέλη θα τη συλλαμβάναμε κιόλας! Ο κλητήρας του Λευκού Οίκου ο οποίος σηκώνει το τηλέφωνο όταν παίρνει ο Γιώργος από Ελλάδα του το έκλεισε στα μούτρα και ο Γιωργάκης συνέχισε να μιλάει για να μην τον καταλάβουν λέγοντας μάλιστα "Dear Ompama do me this favor and you will get as a gift the island Paros". Στη συνέχεια το έκλεισε βγάζοντας δελτιό τύπου το οποίο έκανε λόγο για ολονύχτιες διαπραγματεύσεις Μαξίμου - Λευκού Οίκου και χτύπημα της γροθιάς στο τραπέζι από το Γιώργο.

    Στη Γειτονική μας Ιταλία τώρα, φήμες λένε ότι ο Μπερλουσκόνι φανερά εκνευρισμένος έλεγε σε στενό του συνεργάτη: ¨Και του το είπα. Πρώτα τις πληρώνουμε και μετά τις πηδάμε." Στη συνέχεια επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ντομινίκ όπου τον συμβούλεψε να παρενοχλήσει σεξουαλικά μια δεσμοφύλακα για να ξεχαστεί το θέμα με την καμαριέρα.


2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεφτερια στον φιλο μας τον Στρος!Ολα εινα μια σκευωρια εναντιον του! με μια λεξη ΣΤΗΜΕΝΟ! υπαρχουν πολλα αναπαντητα ερωτηματα...ενα θα θεσω μονο! Πως εξηγειται το γεγονος πως στο twitter ενα τεταρτο μετα το συμβαν υπηρχε σχετικη αναρτηση απο μελος της νεολαιας πολιτικου του αντιπαλου...;;(ονοματα δεν λεμε)!!!πως διερρευσαι; Θανατος στις καμαριερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή