Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οι ηλίθιοι και οι πανηλίθιοι!!!!!!

      Επιτέλους τελείωσε και αυτή η πολιτική κρίση που απειλούσε την κυριαρχία του Jeffry! Εχτές ζήσαμε πάλι στιγμές απείρου πολιτικού κάλους. Βουλευτές που δεν τολμούν να καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο και παραιτήθηκαν, βουλευτές που δεν τολμούν καν να ξεστομίσουν τη λέξη παραίτηση και παρήμειναν στρατιωτάκια, Υπουργούς και βουλευτές ταγμένους στο θεάρεστο έργο των πουλημένων σε πόλεμο δηλώσεων και η προπαγάνδα για να φανεί η αγανάκτηση των βουλευτών σαν κίνηση Βενιζέλου κατά του Παπανδρέου. Αφού λοιπόν σκέφτηκε ο υπέρλαμπρος ηγέτης...

τι πρέπει να κάνει για να δώσει μια λύση βρίκει το σωστό. Ανασχηματισμός! Με το που βγήκε στα παράθυρα και το ανακοίνωσε έγινε ο χαμός. Τα πλήθη ζητωκραύγαζαν απ' άκρη σ' άκρη και όλοι απορούσαν μα πως το σκέφτηκε! Έκανε και μια ομιλία στους βουλευτές του και τους πήρε τα σώβρακα. Πριν γίνει βέβαια η ομιλία πέσαν και τα απαραίτητα τηλέφωνα που λέγαν ότι πρέπει να δείξουμε πως είμαστε ενωμένοι γι' αυτό αν χειροκροτούσατε όρθιοι θα βόλευε ρε παιδί μου. Και έτσι για άλλη μια φορά είδαμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό μπροστά στον κίνδυνο να χάσει την εξουσία και τις καρέκλες! Μόλις μυρίστηκαν ότι πέφτουν, τσουουουοουπ, αμέσως μπήκαν όλοι στο μαντρί. 

     Όλο το βράδυ πάλευαν λέει να βγαλουν τον ανασχηματισμο. Αυτός με το μουστάκι έλυνε ένα σταυρόλεξο (προσπαθούσε δηλαδή) γιατί του είπε κάποιος ότι οξύνει τη σκέψη. Από την άλλη άκρη του γραφείου ακούστηκε ξαφνικά μια φωνή να λέει: Πρόεδρε να βάλω δύο Αντιπροέδρους καμιά πεντακοσαριά κιλά σύνολο; Μέσα, του λέει ο πρόεδρος και έτσι έγινε. Μετά από λίγο ακούγεται μια φωνή ξανά: Πρόεδρε είναι κανα δυό Υπουργεία που φτιάξαμε όταν γίναμε Κυβέρνηση και είναι σα να μην υπάρχουν να τα καταργήσω; Ναι μωρέ, απαντάει ο Πρόεδρος και συνεχίζει με το σταυρόλεξο. Κοντά στα ξημερώματα και πριν να βγεί ο ήλιος, που λέει και το άσμα, ξανακούγεται η φωνή να λέει: Πρόεδρε έκανα μαλακία. Θυμήθηκα ότι τα Υπουργεία αυτά τα είχαμε κάνει για να βολέψουμε όσους περισσότερους Υπουργούς μπορούμε και τώρα που τα κατήργησα δε μου βγαίνουν, τι να κάνω; Και ο υπέρλαμπρος ηγέτης δίνει τη λύση: Φτιάξε καινούργια ντε! Και έτσι έγινε. Μας προέκυψαν δυο τρία καινούργια! Μετά έφαγαν πατσά.


      Το πρωί ένας τύπος με αντιπαθητική βλακόφατσα μας τα ανακοίνωσε εν μέσω αλλαλαγμών και επευφημιών. Λίγο έλειψε να τον σηκώσουν στα χέρια οι πολίτες οι οποίοι ακούγαν με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια! Μετά βγήκαν κάτι πανηλίθιοι γραφικοί και λέγαν δεν είδαμε νέα πρόσωπα και λοιπές αρλούμπες. ΑΑΑΑ! Όλα κι όλα. Εδώ είμαι με το Γιώργο. Ποιόν περίμενες δηλαδή μωρή καρακάξα; Έχουμε και ισορροπίες κομματικές να κρατήσουμε! Εκτός αν είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι κάτι θα αλλάξει με τον ανασχηματισμό και τα νέα πρόσωπα οπότε πάω πάσο, είσαι ηλίθιος!


      Ουφ τέλειωσα. Σχεδόν. Δε μ' αφήνουν! Αφού βλέπω εδώ κάτι δηλώσεις που .......μη πω τίποτα πετυχημένο τώρα. Ο Παπακωνσταντίνου λέει αισθάνομαι περήφανος για το έργο που άφησα πίσω μου!!!!!!!!!! Οκ παραιτούμαι. Δε μπορώ να τα βγάλω πέρα, οι άνθρωποι είναι θεοί!!!!!! Έρχεται και ένας κύριος Μόσιαλος , ο οποίος μας ήρθε από την Αγγλεστέρα, και λέει είμαστε Κυβέρνηση που δίνει ιστορική μάχη!!!!! Ναι! Εσύ και ο Μάρκος Μπότσαρης. Τουλάχιστον δε θα ξαναδούμε τα μούτρα αυτού του ξινού, Δρούτσα τον είπαμε; Μας έμεινε βέβαια ο έχω-ύφος-πεντακοσίων-καρδιναλίων Γερουλάνος αλλά οκ δε πειράζει. Επίσης για αυτούς που φύγαν ..... ας πρόσεχαν.......την είδατε χτες τη Διαμαντοπούλου;;;;; Σκάει μύτη από το πουθενα και κάνει δήλωση υπέρ Παπανδρέου. Μαγκιά;;;;; Πόσο στεναχωρήθηκα όμως για την Τζακρη! Πρόλαβε και διόρισε μόνο δεκα εφτά ξαδέρφια και δεκα τέσσερα ανήψια. Έμεινε μόνη τώρα με τις Louis Vuitton.


Μια φαρσοκωμωδία με λίγα λόγια. Δε πάτε στο διάολο καλύτερα;
Πρόεδρε της Δημοκρατίας μήπως πρέπει να παραιτηθείτε;;;;;;; Είστε υπόλογος και εσείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου