Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Πόσους ακόμη;

Ο Αντρέας Παπανδρέου έταξε στο λαό αλλαγή και πράσινα άλογα και όλοι ζητωκραυγάζαμε! Μετά ο Μητσοτάκης έταξε στο λαό λαγούς με πετραχήλια και όλοι ζητωκραυγάζαμε! Στη συνέχεια ήρθε ο Σημίτης και άρχισε τα περί ΟΝΕ και είμαστε Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι είναι φίλοι μας και όλοι ζητωκραυγάζαμε! Μετά ο Καραμανλής ήρθε με σημαία την κάθαρση...

και την πάταξη της διαφθοράς και όλα στο φως και όλοι ζητωκραυγάζαμε! Μετά ήρθε το παιδί της αλλαγής ο Γιωργάκης και είπε λεφτά υπάρχουν, λεφτά υπάρχουν και αυτός όλα στο φως και να πληρώσουν αυτοί που φταίνε και όλοι ζητωκραυγάζαμε! 
ΠΟΣΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

2 σχόλια:

  1. Πολλους!!!!Σιγουρα πραγματα....!Το χουμε στο DNA μας και αυτο δεν αλλαζει!Το κακο ειναι οτι και τα νεα παιδια που τωρα κατακρινουν ολα αυτα θα ερθει η στιγμη που θα τους "βολεψει" αυτη η κατασταση...!Δυστυχως, ειμαστε, Ελληνες ή καλυτερα Ν Ε Ο Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ . . . . . .!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη χώρα μας ο παραλογισμός αποτελεί χάρισμα και οχι ελαττωμα.Το 80% και πλέον του λαού είχε γίνει εξαρτημα του κομματισμού που κατέλυσε καθε έννοια δικαίου και λογικής σ'αυτή τη χώρα.Το 80% χειροκρότησε τους μέριους και ανίκανους, κράτησε πλαστικές σημαίες,προσκύνησε επισκεφθηκε βουλευτικά γραφεία και ψήφισε τους πρώην Πρωθυπουργούς.Το είχε το χούι απο τουρκοκρατίας.Λιγοι δεν σκύβουνε, λιγοι τραβανε μπροστά.Τωρα, τι να περιμένουμε απο τους προσκυνημένους;Να κατεβούνε στην πλατεία εκεί που ειμαστε three and the kukos band.Ή μήπως πρέπει να περιμένουμε κατι από την αριστερά (αχ!!) που τόριξε στα μνημόσυνα και στις ουτοπικές θεωρίες;Τέτοια κατάντια δεν καταγράφηκε ποτε στην ιστορία.Τώρα που χρειαζόμαστε ενα νέο ΕΑΜ, μια νέα εθνική αναγεννηση, ενα πιο μεγάλο ΟΧΙ κάποιοι κοιτάνε ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΜΑΓΑΖΆΚΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή