Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Δέκα πράγματα για το facebook!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επειδή το facebook αποτελεί μέρος της ζωής μας..........χαχα
.......


  1. Γίνεσαι μέλος σε γκρουπ φιλόζωων και έτσι είσαι και γαμώ τους φιλόζωους και ας μην έχεις ταΐσει ούτε πατάτα σε αδέσποτο κοπρόσκυλο από πιτόγυρο, κι ας ανακάλυψες τώρα τι είναι οι φιλοζωικές οργανώσεις.
  2. Γίνεσαι μέλος σε γκρουπ για το περιβάλλον και έτσι είσαι και γαμώ τους ακτιβιστές και ας έμαθες μόλις  χτες πως γράφετε η λέξη ανακύκλωση.
  3. Ζώα είναι μόνο τα σκυλιά και μάλιστα μόνο τα αδέσποτα. Αφού όλοι οι "φιλόζωοι" για αυτά κάνουν δημοσιεύσεις.
  4. Κάνεις copy-paste τα πανηλίθια μηνύματα στο status σου κ τότε θα έχεις τύχη για τα επόμενα δέκα χρόνια, θα βοηθήσεις το facebook να βρει και να διαγράψει τους ανενεργούς χρήστες, θα εξαπλώσεις την ειρήνη,θα βοηθήσεις στην αντιμετώπιση του καρκίνου, δε θα σπάσεις την αλυσίδα και χίλια δυο άλλα προβλήματα της ανθρωπότητας.
  5. Με ένα απλό κλικ βοηθάς τα παιδιά με γλαύκωμα, τους σεισμοπαθείς Ιάπωνες, τις πεταλούδες. Μόνο τη μαλακία σου δε θεραπεύεις.
  6. Αν είσαι γυναίκα τότε πρέπει να έχεις τουλάχιστον μία φωτογραφία από γάμο ή από βαφτίσια στο προφίλ σου με μαλλί και μούρη στην πένα και οπωσδήποτε με φουστάνι υπερπαραγωγή.
  7. Αν σε κάνει add μια γκόμενα σε γουστάρει.
  8. Αν κάποιος σου πει ένα τραγούδι και εσύ το ανεβάσεις στο προφίλ σου τότε "του το έκλεψες" λες και το έγραψε αυτός ή λες και δε το ξέρει κανείς άλλος.
  9. Λές συνέχεια ότι το facebook είναι βαρετό και το θεωρείς ασήμαντο και ότι προτιμάς την ανθρώπινη επαφή και άλλες τέτοιες μπαρούφες αλλά μόλις πάς σπίτι το ανοίγεις αμέσως, ξεψαχνίζεις τα προφίλ των πρώην, των νυν και των επόμενων και το έχεις ανοιχτό μέχρι τις τρείς τα χαράματα.
  10. Λές με ύφος πράκτορα, και το πιστεύεις, ότι το favebook το κάναν για να μας φακελώσουν και να μας παρακολουθούν σα να είσαι ο πρώτος που το σκέφτηκε αυτό. Λες και όλες οι μυστικές Υπηρεσίες του κόσμου θα ασχοληθούν με σένα και το ανιαρό εώς αυτοκτονίας προφίλ σου.
  

2 σχόλια: