Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Νέα μόδα;;; Νέο κόμμα !!!!!!!!!!!

Άν έχετε βαλτώσει οικονομικά με τα όσα η κυβέρνηση κάνει τότε μη σκάτε. Ακολουθήστε το κλίμα των ημερών. Φτιάξτε μια εταιρία δημιουργίας πολιτικών κομμάτων! Σας έχω και το σλόγκαν έτοιμο :


Είσαι ανεξάρτητος βουλευτής; Ψηφίζεις πότε ''ναι'' και πότε ''όχι'' στις ψηφοφορίες των νέων μέτρων; Σε έχουν διαγράψει από το κόμμα σου; Έχεις εισχωρήσει σε άλλο κόμμα αλλά διασπάστηκες και από εκεί; Δε θα σε κάνει ποτέ υπουργό ο πρόεδρος; Οι πολίτες σε φτύνουν; Σου πετάνε γιαούρτια; Αυγά; Βρες τη λύση! Ίδρυσε και εσύ ένα κόμμα, μπορείς! Ακολούθησε και εσύ την επιτυχημένη συνταγή τόσων και τόσων αποτυχημένων και βρες την καταξίωση που σου αξίζει. Περπάτησε πάνω στα επιτυχημένα χνάρια της Ντόρας Μπακογιάννη!!! Του Γιάννη Δημαρά!!! Του Πάνου Καμμένου!!! Και προσεχώς της Λούκας Κατσέλη και του Χάρη Καστανίδη!!! Μην αφήνεις του άλλους βουλευτές να σε κοροϊδεύουν στο περιστύλιο της Βουλής! Γίνε πρόεδρος στο δικό σου κόμμα και διέγραψε εσύ τους βουλευτές που θέλεις!!!!!!!!!!!




Αν αυτοί εκεί οι κύριοι των ρεκόρ Γκίνες ανοίξουν τα στραβά τους και ρίξουν μια ματιά στην Ελλάδα θα καταγράψουν άλλο ένα πρωτότυπο ρεκόρ. Το ρεκόρ με τη δημιουργία περισσότερων πολιτικών κομμάτων σε μια χώρα στο λιγότερο χρονικό διάστημα. Από εκείνη την αποφράδα μέρα που ο Παπανδρέου αποφάσισε να πάει στο Καστελόριζο για συναγρίδα οι μισοί πολιτικοί της χώρας έχουν διαρρεύσει ότι θα κάνουν κόμμα και οι άλλοι μισοί έχουν κάνει κόμμα! Εν ολίγης: Ντόρα, Δημαράς, Καμμένος, Κουβέλης και προσεχώς Κατσέλη και Καστανίδης! Δε ξέρω μήπως ξέχασα και κανέναν! Για να μη μιλήσω για τα κινήματα. Είναι όντως τόσο ανεύθυνοι; Τι προσπαθούν να κάνουν; όλοι οι διαγραφέντες των κομμάτων έχουν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο. Ματαιόδοξοι; Ανεύθυνοι; Ανίκανοι; Δε ξέρω τι χαρακτηρισμό να επιλέξω. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου