Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Βάις Πρέζιντεντ οφ δι Γκόβερμεντ...Όλη η αλήθεια για το γιαούρτωμα εδώ!

Προ ολίγων ημερών όλοι είδαμε το βίντεο και γίναμε μάρτυρες του γιαουρτώματος και των μπινελικομάτων με αποδέκτη τον κοσμαγάπητο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Πάγκαλο σε ταβέρνα στα Καλύβια! Από εκεί και πέρα πολλά γράφτηκαν και ακόμη περισσότερα ειπώθηκαν σχετικά με την ταυτότητα και το κίνητρο των δραστών. Την αλήθεια κυρίες και κύριοι όμως μόνο το RiverSite θα σας την αποκαλύψει!!!!!!! Αυτοί που...
πετάξανε τα γιαούρτια και τα μπινελίκια στον Πάγκαλο ήταν απλοί πελάτες της ταβέρνας οι οποίοι αγανακτήσανε λόγω του ότι ο Πάγκαλος είχε παραγγείλει και είχε φάει ότι είχε και δεν είχε το μαγαζί με αποτέλεσμα να μη μείνει τίποτα για αυτούς. Το μαγαζί δεν είχε κάτι άλλο, αφού ο Βάις Πρέζιντεντ τα είχε φάει όλα, και γι' αυτό τους σέρβιρε γιαουρτάκια τα οποία κατέληξαν είδατε που! Οτιδήποτε άλλο κρίνεται ανυπόστατο και αναληθές.


  Ο Βάις Πρέζιντεντ βγήκε και δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε Αλβανούς για να του κάνουν την επίθεση. Μετά από αυτό όμως καυτά ερωτήματα ταλανίζουν την κοινωνία. 

     Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε Αλβανούς και όχι Έλληνες;;;;;;;; Πρόκειται για αντιρατσιστική αλλά συνάμα και αντιεθνική κίνηση καθώς οι ξένοι μας παίρνουν  τα μεροκάματα;;;;; Δεν έβρισκε Έλληνες λόγω του ότι η Κυβέρνηση έχει ρίξει το ποσοστό ανεργίας στο 0%;;;;;;
    
Οι συγκεκριμένοι Αλβανοί έχουν το πράσινη κάρτα;;;;;;;

Τί μεροκάματο τους έδωσε;;;;;;;;;;;;;;;

Πλήρωσε το ΙΚΑ;;;;; Ένσημα;;;;;;;;;;;;;

  Ερωτήματα τα οποία φυσικά και θα μείνουν αναπάντητα καθώς η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι τυφλή αλλά βλέπει πάρα πολύ καλά και κοιτάει ποιον έχει απέναντί της κάθε φορά. Άλλη μια φορά οι υπεύθυνοι θα παραμείνουν ατιμώρητοι καθώς πρόκειται για μεγάλα κεφάλια ενώ ο λαός πληρώνει καθημερινά τη νύφη!!!!


Σας άρεσε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ήταν απλά μια προσπάθεια να προσεγγίσω την επικοινωνιακή πολιτική του Πάγκαλου. Ο οποίος ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι στον συγκεκριμένο τομέα. Μόνο που είναι λίγο ξεπερασμένος. Για μένα τουλάχιστον. Έγινε ένα περιστατικό και για να το μειώσει έχει πάει το θέμα οπουδήποτε αλλού εκτός από αυτή καθ' αυτή τη πράξη. Με λίγα λόγια προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη ώστε να μειώσει τη σημασία του κραξίματος που έφαγε λέγοντας για στημένες επιθέσεις μέχρι και για σχέδιο δολοφονίας του. Όπως και στη φωτογραφία του άρθρου δηλαδή άνετα θα μπορούσε να πεί ότι δεν τον γιαούρτωσαν απλά έβαζε μάσκα επιδερμίδας. Τόσο ξεφτίλα.
Το θέμα πάντως Πάγκαλε είναι ότι πλέον δε μπορείτε να σταθείτε πουθενά για πουθενά και δόξα το μεγαλοδύναμο που υπάρχει και το internet και βγαίνουν τα γιαουρτώματα σας στον αέρα να τα απολαμβάνουμε τουλάχιστον σε βίντεο.Πάρ' το χαμπάρι και κρυφτείτε καλύτερα.
Δεν είναι τίποτα μην ανυσηχείς. Απλά απολαμβάνετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Με αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου