Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Υπάρχει και κάτι που λέγεται δήμευση.....

Τον τελευταίο καιρό, και μετά την ίδρυση της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας από την Αστυνομία, παρακολουθούμε, άναυδοι θα έλεγα, να γίνονται συλλήψεις, για χρέη προς το δημόσιο, ισχυρών και πολύ γνωστών ανθρώπων. Συλλήψεις οι οποίες ποτέ δε φανταζόμασταν ότι μπορεί να γίνουν καθώς μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που τους βλέπαμε στην τηλεόραση να πουλάνε θεωρία, τους βλέπαμε να κάνουν πάρτυ για τα οποία μίλαγε όλη η Ελλάδα,...
τους βλέπαμε να ζούνε πλουσιοπάροχα βγάζοντας μια εικόνα σπουδαία και λαμπερή προς τα έξω ενώ οι επιχειρήσεις τους φυτοζωούσαν αφήνοντας χιλιάδες εργαζομένους στο δρόμο και εκατομμύρια ευρώ χρέη προς το δημόσιο.


    Προσωπικά χαίρομαι πάρα πολύ που συλλαμβάνονται αυτοί οι κύριοι. Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτοί οι "ευυπόληπτοι" πολίτες ξεφτιλίζονται βγάζοντας τα άπλυτά τους στη φόρα, χαίρομαι πάρα πολύ που καταρρέει η εικόνα τις high society δείχνοντάς μας πόσο τζούφιοι είναι. 



    Από εκεί και πέρα όμως τι;;;;; Θέλετε να μάθετε;;;;; Οι κύριοι αυτοί συλλαμβάνονται δικάζονται κάποια στιγμή αν όχι άμεσα και;;;;; Οι περισσότεροι θα καταδικαστούν με μια ποινή φυλάκισης με αναστολή. Και τα χρέη;;;; Εύκολο! Ένας καλός δικηγόρος χρειάζεται και όλοι αυτοί έχουν τον καλύτερο. Όσα χρέη μπορούν να γλυτώσουν με διάφορα παραθυράκια (πτώχευση, παραγραφή, αναστολή κ.τ.λ.) τα γλυτώνουν και για τα ψιλά που μένουν κάνουν έναν διακανονισμό. Εφόσον τα χρέη είναι σε φυσικά πρόσωπα μιλάμε! Αν είναι εταιριών τους.... χαιρέτα μας τον πλάτανο!!! Γιατί νομίζεις λέγονται  Ανώνυμες Εταιρίες ρε βλάκα! Το γνωστό Α.Ε.! Και βέβαια εκτός από τα χρέη προς το δημόσιο που μένουν απλήρωτα, μένουν απλήρωτοι και οι προμηθευτές τους, οι εργαζόμενοί τους, διάφοροι συνεργάτες τους και λοιποί οι οποίοι πληρώνουν τη νύφη!!!!! Οι πρώην συλληφθέντες συνεχίζουν τη ζωούλα τους αφού την προσωπική τους περιουσία την έχουν χτίσει και την έχουν εξασφαλίσει και κανένας δε μπορεί να τους την ακουμπήσει!!!! Φούσκα δηλαδή οι συλλήψεις;;;;;;; Δε ξέρω εγώ μια ανάλυση έκανα! 

    Υπάρχει κάτι που λέγεται δήμευση περιουσίας!Και απευθύνομαι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Μόνον έτσι μπορούν να εξοφληθούν αυτά που πρέπει να εξοφληθούν σε όλους. Όχι να καταστρέφουν ανθρώπους και μετά αυτοί να κοιτάνε από το μπαλκονάκι τους το χάος! Μόνο έτσι θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Αλλά σε ποιον να κάνεις δήμευση ;; Στο γείτονά, στο συμφοιτητή, στο φίλο, στο γνωστό ή στον μακρινό συγγενή;;; Αφού η high society οι ίδιοι και οι ίδιοι, και οι ίδιοι είστε. Είστε μια παρέα και μονάχοι μαλακίζεστε που λέει και το άσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου