Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Μισό άρθρο!!!!!!!!!!

Για αρχή σχετικά με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (με τους λοιπούς δε θα ασχοληθώ αφού έχουν αράξει στα έδρανά τους και χαιρέκακα παρακολουθούν άπραγοι τους Πασόκους να μην ξέρουν τι τους γίνεται). Πριν από κάθε σοβαρό νομοσχέδιο (μνημόνιο, μεσοπρόθεσμο,πολυνομοσχέδιο κ.τ.λ.) τους πιάνει το αντάρτικο! Φωνές, απειλές για παραίτηση, υπονοούμενα ότι δε θα ψηφίσουν,...

επιστολές στον πρόεδρο, κακός χαμός με λίγα λόγια. 'Ερχεται λοιπόν η μέρα της ψηφοφορίας και βλέπεις όλα τα παλληκάρια της Φακής πάνε και...τσουουοουουπ ψηφίζουν ότι πει το Γκιόργκο. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που παραιτήθηκαν, κάποιοι που δε ψηφίσαν και διαγράφηκαν. Προς τι λοιπόν τόση φασαρία κάθε φορά; Τσάμπα να ξευτιλίζεστε δε λέει.


Τις τελευταίες μέρες υποτίθεται έχει αναστατώσει την πολιτική ζωή της χώρας ένα άρθρο δια χειρός Ραγκούση, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου. Ένα άρθρο ολόκληρο κατεβατό, γεμάτο αερολογίες, γενικότητες το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να έχει γράψει ένας δημοσιογράφος σε μια εφημερίδα. Άνευ ουσίας. Μια δυο γραμμές μόνο λένε κάτι, τίποτα που δε ξέραμε όμως. "Η κίνηση των τριών" και παπάρια μέντολες! Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και κάθε λογής ανεπάγγελτοι και καλοταισμένοι παρατρεχάμενοι επιδίδονται τις τελευταίες μέρες σε μια προσπάθεια να βγάλουν το ζουμί και την ουσία του άρθρου, το γιατί το έγραψαν αυτοί οι  τρεις, γιατί αυτή την περίοδο και τι σημαίνει (ουάου) για τη χώρα. Έχουν αναλύσει κάθε πιθανό σενάριο και έχουν βγάλει  κάθε πιθανό συμπέρασμα. Για το ότι προετοιμάζουν το έδαφος για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ακούσαμε, για το ότι παίρνουν αποστάσεις από την καταστροφή ακούσαμε, για το ότι κατηγορούν την Κυβέρνηση ακούσαμε και τι δεν ακούσαμε. Μόνο το ότι οι τρείς πιο άχρηστοι Υπουργοί της Κυβέρνησης των οποίων τα Υπουργεία τελούν υπό κατάληψη έχουν χάσει το μπούσουλα και αφού δεν κάνουν τίποτα άλλο γράφουν άρθρα μόνο αυτό δεν ακούσαμε . Μάλλον είναι το πιο επικρατέστερο σενάριο λέω εγώ.  Κανένας δε σκέφτηκε να πάει να ρωτήσει τους τρεις αυτούς γιατί το κάναν;;;; So simple!!!!!!!! Τι στο καλό μόνο εγώ σκέφτομαι σε αυτή τη χώρα;;;; Βέβαια το ότι για τον κόσμο (εκεί που είναι και η ουσία) καμία μα καμία απολύτως σημασία δεν έχει η εν λόγω κίνηση κανείς δεν μίλησε. Ούτε καν πρόσεξε κανείς πολίτης αν έγραψε άρθρο ο τάδε Υπουργός και πολύ λιγότερο το τι έγραφε!

Παραιτήθηκε ο Ρομπόπουλος! Ε μας γκάστρωσες ντε!

Το άρθρο θα τελειώσει εδώ. Δε θα γράψω τα υπόλοιπα που σκεφτόμουν να γράψω. Έτσι μου αρέσει. Θα φερθώ και εγώ όπως η Κυβέρνηση. Άλλα θα λέω και άλλα θα κάνω!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου