Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ερασιτέχνες

Εδώ και καιρό έχω σταματήσει να γράφω ίσως γιατί κουράστηκα, δεν έχω έμπνευση ίσως γιατί κάθε μέρα γράφονται τόσα πολλά από τόσους πολλούς που κατάντησε να αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια. Οπότε το άφησα....

Τις τελευταίες μέρες όμως παρακολουθώ αυτόν με το παλιομοδίτικο μουστάκι που έχουμε για πρωθυπουργό και την παρέα του και βλέπω ότι οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει τελείως. Μιλάω προφανώς για το φόρο στα ακίνητα, το τεκμήριο στα ΙΧ, την έκτακτη εισφορά που θα έρθει μέσω εφορίας (και χαρήκαμε που πήραμε επιστροφή τον Ιούνιο) και τις κρατήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων που μάλιστα θα έχουν και αναδρομικό χαρακτήρα. Και σκέφτομαι. Μα καλά πόσο ερασιτέχνες μπορεί να είναι οι άνθρωποι; Πόσο άχρηστοι επιτέλους;;;;;;; Πόσο ψεύτες;;; Ο Βενιζέλος μέσα καλοκαιριού έκανε δήλωση που έλεγε ότι στα ακίνητα δε μπορεί να μπει νέος φόρος και μάλιστα τόνισε ότι δε πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη ΔΕΗ για να εισπράξουν φόρους καθώς είπε το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν είναι σωστό να χρησιμοποιηθούν οι λογαριασμοί της. Ορίστε και το βίντεο για να δείτε. Έχει και τους άλλους τους δύο από δίπλα. Δε θα πω τι μου θυμίζουν γιατί τώρα τελευταία τους blogger τους έχουν σκίσει στις αγωγές. 

   


Αυτό τι δείχνει;;; Σοβαρό Υπουργό Οικονομίας;;; Ερασιτεχνισμο;;; Αχρηστίλα;; Ψέμα.;; Όποιος το βρεί δε κερδίζει τίποτα.

Θα μπορούσα να βάλω εκατό βιντεάκια ανάλογα με το παραπάνω που να δείχνει όλους τους Υπουργούς και τον Παπανδρέου να λένε μαλ... συγνώμη εννοώ να λένε πράγματα τα οποία μετά τα πήραν πίσω.

Η άλλη η μαλακία που κάνανε με τις αποδείξεις;;; Πήραμε όλοι πίσω λεφτά και τρέχουν τώρα να τα μαζέψουν .

Τώρα προκύπτει θέμα όμως με τους μεγαλοϊδιοκτήτες φίλους τους σχετικά με το χαράτσι στα ακίνητα. Οπότε λένε το φόρο τον πληρώνουν οι ενοικιαστές. Ερώτηση: Τον φόρο για τα νοικιασμένα κτίρια του δημοσίου δηλαδή δε θα τον πληρώσει κανείς! Αφού για να νοικιάσεις ένα κτίριο στο δημόσιο σημαίνει πρώτον ότι έχεις μπόλικα φράγκα και έχεις μεγάλα ακίνητα και δεύτερον ότι έχεις κολλητο πολιτικό και σου έκανε τα κονέ. Άρα τους κανονίσατε τους κολητούς σας τον γλίτωσαν το φόρο. Το άλλο πρόβλημα ήταν με τους παπάδες. Τι θα γίνει με τη μεγάλη ακίνητη περιουσία της εκκλησίας; Δεν πληρώνει λέει η εκκλησία . Άρα γλίτωσαν και οι παπάδες το χαράτσι. Τώρα που πρέπει να τα δώσουν όλα για να σωθούμε οι αυτοαποκαλούμενοι άνθρωποι του Θεού κάνουν μόκο. Γενικότερα κάνουν μόκο. Μόνο για την πλαστική ταυτότητα ξέρουν να φωνάζουν μη χέσω! Ο νέος φόρος είναι τόσο πολύ για τον πούτσο καβάλα σχεδιασμένος και πρόχειρος που να το δείτε ότι θα γίνει αλλαλουμ όταν θα έρθει η ώρα της είσπραξης. Ήδη νομικοί έχουν αρχίσει να μελετάνε τρόπο για να κριθεί αντισυνταγματικός.

 Επειδή πρέπει να τελείωσω θα πω και ένα τελευταίο αλλά θα επανέλθω με νέο άρθρο. Ο Παπανδρέου ήταν να πάει λέει στην Αμερική να συναντήσει την Λανγκάρτ. ξαφνικά λέει όμως του τηλεφώνησε ο κοσμοαγάπητος Βενιζέλος και του είπε Προεδράρα μου έλα σώσε μας γιατί εδώ έχουμε προβλήματα και ο Παπανδρέου ακύρωσε το ταξίδι και το ραντεβού με την Λανγκαρτ. Ρε δε πάτε στο διάολο;;;;;;; Ποιον δουλεύετε που έχει κώλο ο Παπανδρεου να ακυρώσει τέτοιο ραντεβού. Πείτε την αλήθεια ρε. Σας ρίξαν άκυρο από την Λανγκαρτ και πως να το πείτε τώρα και αμολάτε αυτήν την κοτσάνα. Άντε ρε να πούμε. Σιγά μη καθόταν η Λανγκαρτ να δει τον Παπανδρέου. Θα έκλεισε ραντεβού για νύχια πιο σημαντικό θα της ήταν. 

Και κάτι ακόμη παίδες! Να σκύψουμε ή βολεύεστε και έτσι;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου