Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Επιτέλους η Ελλάδα σώθηκε!!!!!!!!!!!

    Επιτέλους!!!!!Η Ντόρα το Νοέμβριο πριν τις εκλογές ανακοινώνει την ίδρυση νέου κόμματος! Από ποιους θα απαρτίζεται αυτό το κόμμα; Πολύ εύκολο. Λογικά το κόμμα αυτό θα είναι σχετικά μικρό οπότε με λίγες καλές μεταγραφές ....

από όλα τα άλλα κόμματα και κυρίως από τη Ν.Δ. είναι έτοιμο! Άτομα δηλαδή που κόπτονται τώρα για τη Ν.Δ. ή για το ΠΑΣΟΚ ή για το ΛΑΟΣ ή για τα άλλα κόμματα θα τα δείτε να απαρνούνται όσα έχουν κάνει και να ξαναγενιούνται μέσα από το νέο κόμμα της Ντόρας!!! Ουάου!!! Μην περιμένετε νέα άτομα και τα λοιπά. 

   Γιατί το κάνει αυτό το κόμμα;;; Μα φυσικά γιατί οι παρούσες πολιτικές δυνάμεις είναι ανίκανες και χωρίς τη Ντόρα προκοπή δε κάνουμε. Έτσι λέει. .Εγώ λέω ότι η Ντόρα θύμωσε που δε βγήκε πρόεδρος Ν.Δ. και σου λέει αφού Αντιπρόεδρος Κυβέρνησης δε μπορώ να γίνω όπως ο Πάγκαλος μιας και Κυβέρνηση δεν είμαστε θα κάνω κόμμα δικό μου, κατάδικό μου, να μη μπορεί κανείς να με διώξει και να κάνω κουμάντο. Αλλά ποιος είμαι εγώ και που ξέρω. Ότι νά 'ναι λέω.

Βέβαια η Ντόρα δεν είναι χτεσινή και ξέρει τι κάνει. Δε θα κάνει ένα κόμμα έτσι απλά για να λέει ότι έχει κόμμα. Ξέρει ότι από δω και στο εξής οι Κυβερνήσεις θα είναι Κυβερνήσεις συνεργασίας. Οπότε με ένα καλό deal θα τη δούμε πάλι Υπουργό! Το ξέρουμε ότι είναι αρχομανής το έχει αποδείξει.

   Οπότε εγώ μέσα σε δύο παραγράφους πιστεύω ότι έχω εξαντλήσει το θέμα "νέο κόμμα Ντόρας". Τόσο σημαντικό θα είναι για την Ελλάδα και για το λαό. Σημαντικό θα είναι για την πολιτική ζωή της χώρας βέβαια γιατί άλλοι θα χάσουν τον ύπνο τους και άλλοι τις καρέκλες τους! Αλλά τι σχέση έχει η πολιτική ζωή του τόπου με τον τόπο; Καμία πλέον. Ο κόσμος υποφέρει αυτοί το χαβά τους και πάει λέγοντας. Άρα το θέμα θεωρείται λήξαν!

   Και κλείνω με το εξής. Επειδή η κ. Ντόρα λέει διάφορα. Σχετικά με αναγκαιότητα αλλαγής στην πολιτική ζωή, και για το ότι ήρθε η ώρα κάτι νέο να γεννηθεί, και ότι οι κοινωνικοπολιτικοοικονομικές καταστάσεις απαιτούν τη δημιουργία νέου κόμματος και άλλα. Αν έτσι είναι τότε γιατί, αφού το κάνει για το κοινό καλό, δε διοργανώνει μία Πανελλήνια οργάνωση, ή ένα κίνημα τέλος πάντων αφού σίγουρα μπορεί, ώστε να μαζευτούν απλοί πολίτες, διανοούμενοί, επιστήμονες, καθαροί πολιτικοί και έτσι να προσπαθήσει να κάνει κάτι, έστω και κόμμα, με μια ανοιχτή ψηφοφορία για πρόεδρο και το φτιάχνει μόνη αυτοδιορίζοντας τον εαυτό της Πρόεδρο;;;;;; Ε;; Γιατί;;;

1 σχόλιο: