Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΒΓΑΛ και υγεία!!!

    Ο Αλαβάνος και η κουστωδία του επισκέφθηκαν τον Άγιο Παντελεήμονα, στο πλαίσιο της περιοδείας του για την περιφέρεια, όπου τους πετάξανε γιαούρτια, αυγά και άλλα οπωροκηπευτικά. Ο Αλαβάνος κατάγεται από μεγάλο πολιτικό τζάκι με βουλευτή πατέρα, αδερφό και παππού, σαν και αυτά που έχουν διαλύσει τη χώρα μας. Είπαμε στη Ελλάδα έχουμε Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Οικογενειοκρατία. .....

    Στο θέμα μας. Δε θέλω να επεκταθώ στους λόγους που ώθησαν του κατοίκους να το κάνουν αυτό αφού είναι απλό ο καθένας μας να κάνει τους συλογισμούς του. Δε μπορείς να κατηγορείς μια περιοχή ολόκληρη για ρατσισμο τη στιγμη που υποφέρει από εγκληματικές οργανώσεις αλλοδαπών και μετά να πας εκεί να ζητήσεις ψήφους.  Δε μιλάω για όλους τους αλλοδαπούς το λέω αυτό για να  προλάβω του καλοθελητές που θα σπεύσουν να με στοχοποιήσουν σα "βαλτό" και προπαγανδιστή. Το έχω ξαναπεί δε φέρω ταμπέλα κανενός.


   Κύριε Αλαβάνε όταν το 2004 σας ξεβόλεψαν από το ευρωβουλευτιλίκι σας και σας φέραν ξάφνου να ανακαλύψετε την Ελληνική πραγματικότητα ούτε που τα είχατε φανταστεί αυτά ε; Γιατί πίστεψες ότι ΕΣΥ δε θα έχεις τη μοίρα των υπόλοιπων πολιτικών με όλα αυτά που επικρατούν;;;;;; 


Ο Αλαβάνος σε παρόμοιες περιπτώσεις γιαουρτώματος άλλων πολιτικών έκανε δηλώσεις λέγοντας ότι ο κόσμος έχει ανάγκη να αντιδράσει και ότι αυτά είναι σημεία των καιρών. Για να μη πώ τι έκανε όταν οι ανεγκέφαλοι καίγαν, δέρναν και σπάγαν. Τώρα όμως που έφαγε αυτός τα γιαούρτια και τα αυγά οι δηλώσεις του άλλα λέγανε. Επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης, στην Αστυνομία, στο Δήμαρχο και γενικά όλοι του φταίγαν.


    Αν δείτε βίντεο θα δείτε ότι είχε μαζί του άτομα με κράνη και κατα την είσοδο του στην πλατεία μπροστά του περπατάγαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και ΜΑΤ. Τι την ήθελε τόση προστασία; Αυτοί με τα κράνη τί ήταν, μπράβοι; Αυτός δε καταγγέλει την παρουσία της αστυνομίας με κάθε ευκαρία; Τώρα την είχε μαζί στην περιοδεία του; Επικοινώνησε και με τον Παπουτση! Στην συνοδεία του επίσης υπήρχαν κάποιοι κύριοι κάποιων ΜΚΟ.... Δείτε προηγούμενο άρθρο μου και θα καταλάβετε. 


Αμέσως μετά το επεισόδιο σχεδόν άπαντα τα  Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας τρέξαν να καταδικάσουν το περιστατικό κατονομάζοντας ως φασίστες και ακροδεξιούς όσους συμετείχαν. Ο ίδιος ο Αλαβάνος έκανε λόγο για άτομα που θύμιζαν εγκληματική οργάνωση και νεοφασίστες. Ακριβώς το ίδιο θα μπορούσα να πω κ εγώ για την συνοδεία  του. Στην πλατεία δεν είδα κανένα κρανιοφόρο πέραν από τους συνοδούς του. Λογικό είναι να τα ρίχνει όλα στο άλλο άκρο. Τα άκρα έτσι κ αλλιώς δε διαφέρουν. Γιατί όμως να ήταν ακροδεξιοί και να μην ήταν οπαδοί του δικού του κόμματος αλλά του "άλλου" προέδρου που το κάναν επίτηδες. Ας μη παραμυθιαζόμαστε. Ήταν απλοί κάτοικοι της περιοχής. Όσο και να μη τους βολεύει αυτό. Απλά όπως και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος ζει σε άλλη διάσταση και δεν έχει καμία επαφή με το τί τραβάει ο κόσμος άλλο τόσο αυτό ισχύει και για τον Αλαβάνο ότι και να λέει. Γιαλαντζί αριστεροί είναι η σωστή έκφραση που κολλάει εδώ. Δε θα επεκταθώ ούτε στις περιουσίες τους όυτε τίποτα παρόμοιο.


  Οι δημοσκοπήσεις για την περιφέρεια του δίνουν ποσοστά στο 2,5% με 3% και αυτό δε του αρέσει οπότε θα δούμε και άλλα τέτοια ωραία λάθη όπως η επίσκεψη στον Άγιο Παντελεήμονα αφού όταν οι πολιτικοί βλέπουν ότι κινδυνεύει η πάρτη τους πανικοβάλονται κάνοντας διάφορα.

1 σχόλιο:

  1. Όντως.. Αυτοί με τα κράνη τι ήταν; Αφού αυτοί είναι ενάντια στην κουκούλα και στους χαφιέδες χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή