Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ρε που πάμε ρε, που παμε;

Να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια γενική περιγραφή. Του τι γίνεται ρε παιδί μου! Της κακομοίρας. Λοιπόν. Βρισκόμαστε στη δίνη μιας οικονομικής κρίσης. 'Οχι όλοι όμως. Κάποια συγκεκριμένα κράτη από ότι βλέπω.

     Ξεκινάμε με την ανικανότητα της πολιτικής.....

ζωής της χώρα την οποία ανικανότητα έρχεται να συμπληρώσει άριστα η διαφθορά της. Δε χρειάζεται επεξήγηση αυτό. Από τη στιγμή που βλέπεις Πρωθυπουργό τον Παπανδρέου λες "εντάξει" και δεν ασχολείσαι άλλο. Όσους έβριζε ο κόσμος σα κλέφτες είναι βασικά μέλη της κυβέρνησης.


      Ουσιαστικός συνδικαλισμός όπως πάντα δεν υπάρχει πουθενά. Κάποτε υπήρχε ένας εργατοπατέρας που έβγαινε στις πορείες....κάτσε να δεις πως τον λέγαν....Παναγόπουλος. Ναι. Που είναι δε ξέρω. Τον ψάχνουν όλοι. Εκτός αν φοβάται μη τον βρούν αυτοί που αντιπροσωπεύει και κρύβεται. Μπορεί. 


           Στη συνέχεια βλέπεις τη Ν.Δ. που έκανε ένα τέλειο καινούριο σήμα. Φοβερό. Άλλο πράγμα. Αλλάξαν και γραφεία. Μη πω πόσο τα νοικιάζουν έχουμε και καρδιακούς. Μέχρι εκεί όμως. Αντιπολίτευση μηδέν. Πιστεύω ότι αυτούς πρώτα τους χαρακτηρίζει η ανικανότητα και μετά η διαφθορά. Σε αντίθεση με τους πρώτους. Δε ξέρω πιο έιναι χειρότερο. Να είσαι ηλίθιος ή λαμόγιο. 


        Συνεχίχουμε με μια νέα μόδα στην Ελλάδα που λέγεται "θέλω και εγώ κόμμα". Ο κάθε πικραμένος φτιάχνει κόμμα. Ξεκίνησε η Ντόρα και τα όργανα συνέχισαν με τον Κουβέλη και εσχάτως με Δημαρά κ.τλ.. Η άλλη μόδα λέγεται παραιτούμαι από βουλευτής του κόμματος αλλά όχι από βουλευτής. Παραμένω ανεξάρτητος οπότε και βουλευτής έιμαι και μπορώ να λέω ότι μου γουστάρει για να φαίνομαι ωραίος στο λαό. Γρατσουνάω δηλαδή σα γατί την πόρτα και νιαουρίζω . Μια μόδα που θα λέγεται είμαι πολιτικός με αρχίδια , με νοιάζει ο λαός και βγάζω όλα τα άπλυτα στη φόρα όλων των κομμάτων δεν έχει τα κότσια να δημιουργήσει κανείς.


Κάτι άλλο δε θέλω να πω. Θα έλεγα για τον ΣΥΝ αλλά τι να πει κανείς για αυτούς. Οι μετανάστες δεν ψηφίζουν, οι αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκηδες δεν πάνε σε κάλπες, οπότε βλέπεις τα τελευταία δύο χρόνια πως τραβάει την κατηφόρα. Άντε με το καλό και εκτός Βουλής. Έτσι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις όχι εγώ. Για ΛΑ.Ο.Σ. Δε λέω γιατί δε θέλω να σπαταλήσω άλλο χρόνο. Τι άλλο; Α! Ναι ! Το ΚΚΕ. Εεεεεεε. Τι να πω; Θα κοιτάξω να βρω ένα οποιοδήποτε δελτιό τύπου για ένα οποιοδήποτε θέμα που βγάλαν πριν είκοσι χρόνια και θα το κάνω επικόλληση. Τα ίδια με κάποιο σημερινό τους θα λέει οπότε δε θα καταλάβει κανείς τη διαφορά.

         Γιατροί, νταλικιέρηδες, φαρμακοποιοί, Μ.Μ.Μ. , δικηγόροι, δημόιοι υπάλληλοι μόνον μερικοί από τους κλάδους που είναι σε κινητοποίηση τώρα που γράφω το άρθρο. Έρχεται το ίδιο και στον ιδιωτικό τομέα. Διόδια σε λίγο δε θα πληρώνει κανείς. Τα εισητήρια τα καταργήσαμε. Στην Κερατέα έχουν πόλεμο. Εγκληματικότητα και λαθρομετανάστες στο φουλ. Ανεργία γύρω στο 12%, μισθοί ...άστα. Αυτό όμως που μου αρέσει έιναι ο τρόπος της Κυβέρνησης να αντιμετωπίζει τα προβλήματα του λαού.Κλείναν οι νταλικιέρηδες το δρόμο; Αμέσως ψηφίζω νόμο που το κάνω πλημμέλημα και τους κλείνω μέσα. Ούτε εγώ θέλω κλειστούς δρόμους απλά τη μέθοδο αναφέρω. Σταματήσαμε να πληρώνουμε διόδια και εισητήρια; Πάλι πλημμέλημα πάλι σας κλείνω μέσα. Είναι τρομερή αυτή η ευαισθησία ρε παιδί μου. Γιατί να κάστεις να κουραστείς να βρείς λύση;;;;; Μέσα ρε !!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου