Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αναθεώρηση Συντάγματος από μόνος μου.


Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων ...
που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας. (Σύνταγμα Άρθ. 15 παρ. 2)

   Όπως καλά καταλάβατε πρόκειται για άρθρο του Συντάγματος. Όποιος το έγραψε σίγουρα σίγουρα θα αισθανόταν περήφανος. Και εμένα μου αρέσει. Τα λέει τέλεια. Να προσπαθήσω μια αλλαγή τουλάχιστον του πως ξεκινάει το άρθρο; Μια αναθεώρηση ρε αδερφέ αφού οι υπεύθυνοι δε μπορούν να την πετύχουν! Έτσι για να το φέρω λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα.
Λοιπόν:

Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο της εκάστοτε Κυβέρνησης!  Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε με χρόνιες φιλίες των Κυβερνώντων με μεγαλοδημοσιογράφους, είτε με εκατέρωθεν ανταλλάγματα. Και οι δύο περιπτώσεις συνοδεύονται με χρηματικά ποσά τα οποία μπορούν να δίνονται είτε σα κρατικές διαφημίσεις, είτε σαν υπέρογκοι μισθοί μέσω της ΕΡΤ , είτε σαν κρατικές επιδοτήσεις, είτε εντελώς μαύρα ή όπως αλλιώς μπορεί να σκαρφιστεί ο εκάστοτε εμπλεκόμενος. Ενίοτε τα ποσά μεταφράζονται σε είδος.
Ο άμεσος έλεγχος της Κυβέρνησης, έχει ως σκοπό την παραπληροφόρηση, τον αποπροσανατολισμό, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την αποχαύνωση των Ελλήνων Πολιτών. Αυτό γίνεται για την καλύτερη και χωρίς αντιδράσεις εξυπηρέτηση των ημετέρων, συμφέροντα των οποίων αντικρούουν τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Πριν από κάθε δημόσια εμφάνιση Κυβερνητικού στελέχους θα υπάρχει συνεννόηση μεταξύ δημοσιογράφου και καλεσμένου σχετικά με την προπαγάνδα για καλύτερη και σίγουρη επιτυχίας της. Οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων θα πρέπει να προωθούν ανθρώπους οι οποίοι θα εξυπηρετούν τα παραπάνω αναφερόμενα εξασφαλίζοντας τους μόνιμο και ισχυρό βήμα για αυτό το σκοπό, Οποιοσδήποτε εβρισκόμενος επί των κεντρικών δελτίων ειδήσεων ο οποίος θα επιχειρεί να διαψεύσει τους ανωτέρω ή θα επιχειρεί την εξάπλωση της αλήθειας θα διακόπτεται αμέσως και θα του αφαιρείται ο λόγος. Η εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων επιτυγχάνεται με την υποστήριξη και χρηματοδότηση εκπομπών χωρίς καμία σοβαρότητα οι οποίες ταξινομούνται σε μεσημεριανάδικα, ριάλιτι, ενημερωτικές εκπομπές οι οποίες θα επέχουν θέση δελτίων τύπου της Κυβέρνησης, σε μεταγλωττισμένες σαπουνόπερες, Τούρκικα σίριαλ και Ελληνικές παντελώς ατάλαντες σειρές. Σκοπός τους, η εκμηδένιση της πολιτιστικής ανάπτυξης καθώς και η διατήρηση του πνευματικού επιπέδου των πολιτών σε απελπιστικά χαμηλά επίπεδα. Η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης έγκειται  κυρίως στην αποχαύνωση και στην διατήρηση των Ελλήνων πολιτών σε κατάσταση αδράνειας. Ο σεβασμός της αξίας του ανθρώπου θα επιτυγχάνετε με πυροτεχνήματα και κορώνες όπως συχνή αναφορά στο όνομα του λαού και τεχνητές εντάσεις ανάμεσα σε Κυβέρνηση και ΜΜΕ. Για το σκοπό αυτό θα οριστούν δημοσιογράφοι οι οποίοι θα δημιουργούν αυτές τις εντάσεις κατόπιν συνεννόησης. Σταθμοί και εκπομπές που δε θα συμμορφώνονται θα ελέγχονται πειθαρχικά από το ΕΣΡ με εξοντωτικά πρόστιμα μέχρι συμμορφώσεως ή κλεισίματός τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου