Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με τη διαγραφή Παπαχρήστου από τον Παπανδρέου.

   Πριν πω οτιδήποτε απλά αναφέρω ότι ο κ. Παπαχρήστος πριν λίγο καιρό υπερψήφισε το Μνημόνιο μαζί με όλους τους άλλους. Προχτές ψήφισε κατά του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τις αλλαγές στα εργασιακά και στις ΔΕΚΟ. Ο Παπανδρέου φρόντισε άμεσα να τον διαγράψει. Σε χρόνο μηδέν όμως. Μόλις τελείωσε η καταμέτρηση ο κ. Παπαχρήστος είχε διαγραφεί. Προσωπικά ο κ. Παπαχρήστος έχει τα συγχαρητήριά μου. Θέλω να πιστεύω ότι το έκανε γιατί δεν άντεξε την κατακραυγή του κόσμου και όχι για λόγους εντυπωσιασμού και μικροπολιτικούς σκοπούς. Το ενδεχόμενο να επεδίωκε τη διαγραφή του για να προσχωρήσει στο Ντοροκόμμα δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Αν το κάνει θα επανέλθω με μεγάλο κράξιμο και με προσωπικό mail προς τον ίδιο. ...

Προς το παρόν μπράβο του γιατί πρωτίστως εξέθεσε όλους τους άλλους συναδέλφους του βουλευτές οι οποίοι σα καλά παιδιά έκαναν αυτό που έιπε ο ΤροικοGeorge αδιαφορώντας για τον κόσμο, και δευτερευόντως μπράβο του γιατί βγάζει έκθετο τον Παπανδρέου που τον διέγραψε αποδυκνείοντας ότι όλα αυτά τα σαχλά που λέει περι συμμετοχικής δημοκρατίας και περί δημοκρατικής παράταξης είναι απλά μπούρδες δικές του και κουραφέξαλα. 

     Παπανδρεου ποιος από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ πιστεύεις ότι συμφωνεί με αυτό που έκανες; Εγώ σου λέω ότι στην περιφέρειά του θα τον υποδεχτούν με χαρά. Αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να διαγραφεί αυτός είσαι εσύ. Οπότε όπως έκανες πριν κάτι χρόνια και εκλέχτηκες πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μόνος σου, κάνε κάτι αντίστοιχο τώρα και διαγράψου μόνος σου. Εξάλλου στο να πρωτοτυπείς είσαι καλός. Τόσα πρωτότυπα έχεις κάνει στη χώρα. Ο κόσμος σε έχει διαγράψει εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου