Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Δε μας νοιάζει λέμε.

    Σαμαρά Αντώνη. Όσο και να βγαίνεις μετά δακρύων και γόων και κάνεις δηλώσεις που στάζουν φαρμάκι και καλυμμένες απειλές για τους βουλευτές σου που την ''κάνουν με ελαφρά'' από τη Ν.Δ. και πάνε στη Ντόρα δε μας νοιάζει. Δε μας συγκινείς λέμε. Σκασίλα μας!!!!!! Σκασίλα μας ακόμη και αν φύγουν όλοι οι βουλευτές σου και πάνε στη Ντόρα. Εν τέλη πήγαινε και εσύ. Δε μας ...

νοιάζει ακόμη και αν το κλείσεις το μαγαζί, πως το λένε....we don't care ρε αδερφέ!!! Οπότε please σταμάτα να έχεις αυτό το ύφος της μεγάλης Παρασκευής, το μόνο που πετυχαίνεις είναι να μη θέλουμε να σε βλέπουμε εις διπλούν! Πάντως το 'χεις το ύφος το περίλυπο πολύ εύκολα.

  Ντόρα μου! Σε βλέπω που χαμογελάς πονηρά πονηρά κάτω από τα μουστάκια σου. Σου 'χω νέα. Οι περισσότεροι Έλληνες ούτε που έχουν πάρει μυρωδιά ότι έκανες κόμμα! Μπορείς να χαίρεσαι αλλά το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να μπεις στο μάτι του Σαμαρά και να ξεγελάσεις τον πληγωμένο σου εγωϊσμό με το κόμμα που έκανες (δικό σου, ολόδικό σου). Το ότι πήρες μερικά στελέχη της Ν.Δ. με το μέρος σου είναι εντελώς φυσιολογικό. Και για σένα ισχύει το ίδιο. Δε μας νοιάζει. Σκασίλα μας.Who cares? Σκασίλα μας ακόμη και αν το κόμμα σου εξελιχτεί σε  ότι πιο αποτυχημένο έχει γίνει ποτέ στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας (το ελπίζω).

  Κύριοι κύριοι  αποχωρώ-από-τη-Ν.Δ.-και-πάω-στη-Ντόρα  βουλευτές! Γίνομαι βαρετός αλλά σκασίλα μας από που φεύγετε και που πάτε. Να γίνετε περισσότερο χρήσιμοι αποκλείεται. Οπότε;;; Never mind που λένε και στο χωριό μου!!!!!!!!!!! Και επίσης. Είστε τζάμπα μάγκες. Πιο τζάμπα από το τζάμπα. Και ας λένε ότι ο Τζάμπας πέθανε. Αν είστε τόσο αλάνια να παραιτηθείτε από το βουλευτικό αξίωμα και να πάτε στη Ντόρα. Όχι βγαίνω βουλευτής με τα ρουσφέτια της Ν.Δ. και μετά εγώ είμαι Ντόρα. Ααααα. Όλα και όλα. Αλλά είναι γλυκό το βουλευτιλίκι.

    Άμα δαγκώσω τη γλώσσα μου θα πάθω τίποτα λέτε;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου