Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Ένα δεκάλεπτο στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου που ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ ήταν αρκετό να στερήσει από τον "Δικέφαλο του Βορρά" την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το τελικό 3-3 αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων που έχασαν και πέναλτι με τον Ιβιτς στο 77'.Στο Europa League και όχι στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ
θα δώσει το παρών ο ΠΑΟΚ, που "αυτοκτόνησε" κυριολεκτικά μετά το 3-3 της Τούμπας. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Δερμιτζάκη έχοντας το προβάδισμα από το γκολ του Βιεϊρίνια κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους. Όμως τρία γκολ σε οκτώ λεπτά με την έναρξη του δεύτερου μέρους άλλαξαν την εικόνα, προσωρινά. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-2 με τον Σαλπιγγίδη και απώλεσαν πέναλτι με τον Ιβιτς στο 77', με τον Σέρβο να ισοφαρίζει τελικά στο φινάλε.
  
Τα γκολ της αναμέτρησης

16' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Ο Σορλέν εκτέλεσε το φάουλ από τ' αριστερά και ο Βιεϊρίνια με γυριστή κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ και έβαλε.... φωτιά στην Τούμπα.

48' Γκολ για τον Άγιαξ: Ο Σουάρεζ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και σε πολύ λίγο χώρο γύρισε προς το τέρμα και με σουτ στην δεξιά γωνία έκανε το 1-1.

50' Γκολ για τον Άγιαξ: Ο Σουάρεζ τρύπησε την άμυνα του ΠΑΟΚ από τ' αριστερά, γύρισε στον Ντε Γιονγκ και ο τελευταίος με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 1-2.

55' Γκολ για τον Άγιαξ: Ο ΛΊντγκρεν εκτέλεσε από μακρινή απόσταση το φάουλ με πολύ δύναμη και σε συνδυασμό με τον λάθος υπολογισμό του Κρέσιτς η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του ΠΑΟΚ.

57' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μειώνει ύστερα από πάσα του Σορλέν και κοντινό πλασέ. Άλλα δύο γκολ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Ο κόσμος στις εξέδρες φωνάζει ρυθμικά το επίθετο του Έλληνα επιθετικού.

77' Ο Ίβιτς εκτέλεσε το πέναλτι στην ευθεία και ο Στεκέλενμπουργκ έδιωξε με τα πόδια. 

91' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ:  Ο Σαλπιγγίδης διεκδίκησε και πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή στη συνέχεια έστρωσε στον Ίβιτς και ο τελευταίος έκανε το 3-3 σε κενό τέρμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαίντι, Σνάουτσνερ (84' Φιλομένο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο (64' Μουσλίμοβιτς), Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, Σορλέν.

Αγιαξ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλενμπουργκ, Βαν ντερ Βιλ, Ανίτα, Αλντερβάιρελντ, Βερτογκεν, Λιντγκρεν, Ντε Ζέου, Ντε Γιονγκ, Σουάρες (91' Ολεγκιέν), Σουλεϊμάνι (78' Ερικσεν), Εμάνουελσον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου