Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ηττήθηκε η ΑΕΛ απο την Κιέβο

Την ήττα με 3-0 από την Κιέβο Βερόνα στην Πεσκιέρα της Ιταλίας γνώρισε η ΑΕΛ, υπό το βλέμμα του προέδρου της ομάδας, Κώστα Πηλαδάκη.
Μετά από ένα δοκάρι του Ντε Πάουλα, η Κιέβο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαρκολίνι, ενώ στην επανάληψη οι Πελισιέρ και Τζιράρντι διαμόρφωσαν το τελικό 3-0 υπέρ της Κιέβο.
Ο πρόεδρος των "βυσσινί" επέλεξε την αναμέτρηση κόντρα στους Βερονέζους για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ομάδα του επί ιταλικού εδάφους, χωρίς όμως το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό για τον Γιάννη Παπακώστα και τους παίκτες του. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε φιλικό επί ιταλικού εδάφους για τους Θεσσαλούς, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από τη Μπρέσια με 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:


Κιέβο Βερόνα: Σορεντίνο, Φρέι, Μορέρο, Ρίκλερ, Τζόκιτς, Ριγκόνι, Ντε Φάλκο, Μαρκολίνι, Μπολιατσίνο, Ντε Πάουλα, Γκρανότσε.

Στο β΄ μέρος ξεκίνησαν οι Σκουίτζι, Σάρντο, Σέζαρ, Ρίκλερ, Μαντοβάνι, Ιόρι, Λουτσιάνο, Μαρκολίνι, Μπολιατσίνο, Πελισιέρ, Γκρανότσε, ενώ έπαιξαν και οι Αριάτι, Φαρίας και Γκιράρντι.

ΑΕΛ: Αμπάρης (66’ Βιέρα), Νταμπίζας (46’ Ταλ, 66’ Κολοβέτσιος), Ταυλαρίδης, Βενετίδης (46’ Κατσιαρός), Βελάσκο, Ιγκλέσιας (73’ Γκαμπέτας), Ρομέου, Μετίν (73’ Κανόμπιο), Βούζας (66’ Μακίνουα), Μπλάζεκ (46’ Αμπουχατζίρα), Πούρι (55’ Σιατραβάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου